Inzicht Ontgifting

      Geen reacties op Inzicht Ontgifting

OntgiftingVele, zo niet de meeste mensen, begint de overgang naar een meer gezonde voeding met veel rauwe veganistische voedingsmiddelen als ze ernstig ziek is; sommige doen wanneer ze probeert te herstellen van kleine en zeurende ziekte symptomen; en nog anderen de verandering te maken wanneer ze vrij van symptomen. In al deze voorwaarden, eenmaal in het lichaam begint op te nemen een groter deel van de gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen, het initiëren van ontgifting en gezondheid-gebouw-acties, omdat het streeft er altijd naar om een hogere staat van wellness.

De nieuwe, enzymatisch actieve leven rauw voedsel met hun voedzame

Energieke suikers veroorzaken in het lichaam om in actie schieten, gebruik te maken van veel van zijn energie in het schoonmaken van het huis: de zuivering van vuil, het afstoten van oude inferieure cellen, en met de nieuwe raw voedingsstoffen voor het bouwen van een volledig nieuwe, gezonder lichaam. Het is aanbevolen dat de overgang gemaakt worden geleidelijk, om te voorkomen dat het activeren van de ongemakkelijke symptomen die gepaard kan gaan met een drastische zuivering. Zolang er vitaliteit, de mogelijkheid bestaat om het lichaam te verjongen met een veel krachtiger niveau van gezondheid. De resultaten zijn vaak al binnen 24 uur na het begin van een nieuwe gezonde regime.

Ontgiften is een natuurlijk proces van zelf-zuivering die het lichaam verricht ten alle tijden, maar de meeste agressief tijdens de vroege tot de late uurtjes. Het is voordelig om licht eten in de ochtend. Zware voedingsmiddelen gegeten op dit moment schorten de zuivering, het houden van ons giftig, zieke, en, in sommige gevallen, overgewicht. Het proces van “detox” houdt het volgende in: 1. de cellen uit het laden van metabolische afval en milieu-toxines in de bloedbaan voor het filteren door de lever en de nieren voor verwijdering, en 2. de organen van eliminatie (darmen, de nieren, de longen, de huid, de vagina) het vrijgeven van metabole, het milieu en de resterende voedsel afval via ontlasting, urine, adem, zweet en menstruatie. Toxines zijn ook expectorated in het slijm via de keel en de sinussen.

Onder normale omstandigheden van gezond leven en natuurlijke voeding

ZICH TE ONTDOEN VAN GIFSTOFFEN

Het lichaam is in staat om te elimineren metabole afvalstoffen en andere vervuilende stoffen in het milieu via de normale organen van eliminatie. Echter, onder chronische overmatige bombardement met onnatuurlijke dieet gerechten, milieu-verontreinigende stoffen, emotionele stress, en/of te veel eten, zelfs op goede natuurlijke voeding, het lichaam van de eliminative capaciteiten zijn niet gelijk aan de taak, en een ophoping van giftige stoffen toeneemt naarmate de dagen en de jaren gaan door. Deze aandoening, de zogenaamde toxicosis, leidt tot versnelde veroudering, vermoeidheid, ziekte, en in veel gevallen tot overgewicht. In deze toestand van toxiciteit, die is vooral waarschijnlijk als men leefde op een dieet van voedsel zoals gekookte vlees, zuivel, brood, en junkfood, het lichaam havens plakkerig en niet oplosbaar vuil en afvalstoffen op slagader en darm muren, evenals in het bloed, weefsels, ingewanden en organen.

Gelukkig, het lichaam is een prachtig ontworpen meesterwerk van zelfregulering en van zelf-healing, altijd streven naar het opzetten en onderhouden van zuiverheid en wellness. Wanneer een toxische belasting wordt te gevaarlijk voor het lichaam, het intelligent opvoert een ontgifting/eliminatie/zuivering/schoonmaak gebeurtenis of een fase, die zich manifesteert door een van deze “symptomen”: keelpijn, ontstekingen, koorts, huid uitbraken, bekleed tong, slijm slijm, pijn in het lichaam, misselijkheid, braken, en diarree. Onwelriekende lichaam afvalstoffen en oksels zijn aanwijzingen dat giftige bedorven gefermenteerde materie en zuren worden geëlimineerd. Tijdens de detoxificatie fase, ervaren veel mensen duizeligheid en hoofdpijn als het lichaam losmaakt en dumpt toxines in de bloedbaan voor de verwerking en verwijdering. Tijdens een grondige detox, ongezond vet, cysten en zelfs tumoren zijn ook uitgesplitst (autolyzed) en geëlimineerd. Als de gifstoffen worden opgehitst en uitgebracht, het lichaam ontspant en de mensen meestal ook ervaring op korte termijn de symptomen van mentale-emotionele detox: stemmingswisselingen, depressie, verdriet, woede en huilen.

Wanneer de organen van eliminatie zwak zijn en/of overbelasting van het lichaam zal resort aan het elimineren van toxines via elk geschikt stopcontact kan vinden: bijvoorbeeld, de ogen, oren, keel, vagina, huid (zweten, huiduitslag en suppurations), sinussen, en de hoofdhuid. Als we een van deze tekenen van eliminatie, we meestal voel me vermoeid en slaperig, als het lichaam is het leiden van een groot deel van haar energie in de richting van het bereiken van de schoonmaak. Op zulke momenten is het altijd verstandig om te helpen het lichaam gehoor geven aan de oproepen voor extra rust en slaap. Al deze “symptomen” zal afnemen en dan verdwijnen wanneer het lichaam voldoende schoongemaakt, mits we ons houden aan een gezonde levensstijl regime.

In combinatie met de verhoogde ontgifting actie

Het lichaam werkt aan het herstellen van eventuele schade, regeneratie van nieuwe cellen, verjongen en herstellen van wellness. De reparatie meestal gebeurt als we slapen. Wanneer er sprake is van schade te worden gerepareerd en verjonging te worden bereikt, het lichaam behoefte aan extra slaap. We meestal voelt zich zwak en moet veel extra slapen in de begin fase van de verjonging fase. Als de toxemia, fysieke schade, degeneratie en emotionele nood is een ernstige, kan deze fase de laatste weken of maanden. Het is belangrijk om te begrijpen dat de symptomen van de ontgifting en het proces van de verjonging betekent dat de werking van de geweldige verjongings kracht van het lichaam. Het zal helpen het proces als wij waarderen de werking van het lichaam en al het mogelijke doen om te helpen in het genezingsproces. Dit kunnen We doen door het nemen van een pauze of een sabbatical van onze normale routine, het verkrijgen van tal van extra slaap en rust–indien nodig, volledige rust–evenals het eten gewoon, totdat het werk is in voldoende mate bereikt en we genieten van ons nieuwe kracht en vitaliteit. Het zou ideaal zijn om de sabbatical op een comfortabele health center of retraite met vasten toezicht, sap, diepe rust en hygiëne in het onderwijs.

Als we volharden door de ongemakkelijke ontwenningsverschijnselen, extra slaap en rust wanneer je moe of onwel voelt, en zich verzetten tegen het afdekken van de symptomen met geneesmiddelen (die alleen maar meer gifstoffen systeem), komen we aan bij een prachtige staat van welzijn in de snelste tijd mogelijk, en in het proces, zullen we leren waardevolle lessen over hoe het lichaam werkt om de gezondheid te herstellen. Enkele van de voordelen zijn vrijheid van ziekte, zoet ruikende adem, geen lichaamsgeuren, eenvoudig en onschuldig eliminatie, glanzender, dikker haar, heldere ogen en de huid, meer geestelijke energie en helderheid, een beter geheugen, meer levensvreugde, slankere buik, geen cellulitis, groter uithoudingsvermogen, een diepere verbinding met spirit, en het vinden van een wederzijdse aantrekkingskracht met gezonde, levenslustige mensen zoals onszelf. Door middel van gezonde woon-praktijken die ervoor zorgen dat ons lichaam schoon zijn en vrij van energie beroven van toxische stoffen, kunnen we zorgen voor een gezonder, langer en meer vitaal en jeugdig leven, onszelf bevrijden van ziekte en veroudering, en tik op in de bron van vreugde binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *