Slapen – De Alle-Natuurlijke Anti-Aging Therapie

Wat als er een all-natuurlijke anti-aging therapie die zou scherper uw geheugen, uw stemming te verbeteren, stress te verminderen, en zelfs het beschermen van uw hart in slechts 20 minuten per dag – en dat zou doen en dat allemaal gratis? Zou u dan geïnteresseerd zijn?

Geen probleem! Een dutje doen.

De meeste 50-plussers zijn vrij defensieve over dutjes, die wij associëren met de zeer jonge of zeer oude. Maar in termen van effectieve anti-aging therapieën, slapen is moeilijk te verslaan. Er is solide wetenschappelijk bewijs dat een korte periode van midden op de dag slapen kan een hele reeks van anti-aging voordelen, variërend van verbeterde cognitieve functie van verminderde het risico van hart-en vaatziekten.

degene die een napHoewel we geneigd zijn om te zien slaaptijd als beperkt tot de zeer korte periode, in werkelijkheid zijn we geprogrammeerd om te genieten van een korte slaap gedurende de dag. We schrijven vaak uit dat slaperig gevoel ervaren we in de middag naar een grote lunch, of slecht geslapen de nacht ervoor, maar het is eigenlijk een natuurlijke fysiologische reactie dat gebeurt, of we hebben gegeten of niet, of we sliepen goed of slecht tijdens de vorige nacht. Het is gewoon een feit van fysiologie: ergens tussen 1 uur en 3 uur de meeste mensen ervaren een periode van slaperigheid, gekenmerkt door verminderde alertheid, geheugen, de coördinatie en de stemming.

Het perfecte tegengif voor deze natuurlijke laag is een dutje.

Een korte middag slaap heeft aangetoond dat een aanzienlijke verbetering van de alertheid, stemming en cognitieve functie voor de rest van de dag, en het vermindert ook de stress die kan leiden tot hart-en vaatziekten, diabetes, en misschien zelfs een ongewenste gewichtstoename.
De sleutel tot het draaien van een paar minuten van shut-eye in een effectieve anti-aging hulpmiddel is het nap-efficiënt.

– Plan uw nap. Vernietiging van een half uur per dag gedurende welke u zal niet worden oproepen, etc.
– Het vinden van een eigen plek. Zorgen over de onderbroken kan wegzakken erg moeilijk.
– Liggen als dat mogelijk is. In slaap vallen zitten is mogelijk, maar het duurt over het algemeen veel langer.
– De kamer verduisteren, indien mogelijk; fel licht, heeft een neiging om ons te waarschuwen.
– Stel een alarmsignaal in. De wetenschap is verdeeld slapen in vijf afzonderlijke fasen van toenemende diepte, en een goede verfrissende 20-30 minuten nap brengt ons alleen in fase twee, of lichte slaap. Als uw nap gaat veel langer dan een half uur bent u waarschijnlijk te voer diepere stadia van de slaap, wat kan verlaten voel je je moe en duizelig als je wakker. http://levensduurverhalen.info

Kan het drinken van rode wijn uw hart te beschermen, afweren van kanker en de ziekte van Alzheimer, en in het algemeen helpen u jong te blijven? Nieuw onderzoek zegt dat het antwoord is ja, omdat de wijn bevat resveratrol, een krachtig anti-aging therapie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *